Tweedehands zadels

 


Meten en Weten!

Onze Meten en Weten dienst is ontstaan uit de vele vragen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Wij merken dat veel mensen op zoek zijn naar eerlijk advies, een beoordeling van hun huidige zadel of juist behoefte hebben aan een 0-meting, zodat hun paard goed kan worden gemonitord de aankomende jaren.

Veel gestelde vragen die wij hebben mogen ontvangen zijn:

- Ik heb een nieuw zadel nodig, maar welk type zadel past bij mijn paard en welke maten heb ik dan nodig?
- Ik heb een nieuw paard en wil graag het huidige zadel laten controleren.
- Ik heb problemen tijdens het opzadelen, mijn paard doet zijn oren in zijn nek, bijt, zwiept met zijn staart en is narrig bij het opzadelen, kunnen jullie mij helpen?
- Ik loop tegen rij-technische problemen aan (zoals verzet, bokken, concentratie problemen) en ik denk dat het aan mijn zadel ligt, kunnen jullie mij helpen?
- Hoe kan ik de groei, ontwikkeling en verandering van mijn paard het beste bijhouden?

Door middel van onze Meten en Weten dienst kunnen wij bovenstaande vragen allen beantwoorden. Wij hebben onze dienst in een 3-tal pakketten ingedeeld (Goud, Zilver en Brons), zodat u precies het pakket kunt kiezen wat uw vraag het beste beantwoord.

Wilt u een afspraak inplannen of wenst u nog aanvullende informatie over de pakketten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch / Whatsapp via 06 – 124 96 298!

 
 

Dealer worden van Chevaux Passion?
Neem contact met ons op, via onderstaande button!